NuDiXs Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Dnes hra vyšla v USA,mám ji uloženou v boxu už tak týden a chci se zeptat,zda se už můžu znovu připojit na Xbox Live,nebo musím počkat do dvacátého až vyjde hra v EU?Nevím zda nějak poznaj zda jsem PAL nebo NTSC,ban bych rozhodně nechtěl.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Tohle ti nikdo na 100% neřekne ... doporučuju počkat, jistota je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 no podle ip zjisti ze si v ČR tudis v evrope tudis BAN jedine ze by si to nejak udelal pres proxy aby si sel proste treba pres nejakej proxy servr ve washingtonu :D ale nejsem si jistej jestli to takhle delaj podle ip ale projistotu bych se zatim nepripojoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Nevím zda nějak poznaj zda jsem PAL nebo NTSC,ban bych rozhodně nechtěl.Díky Otazka za 100 bodov :D Ked nevies ci to nejak poznaju v MS, tak im napis/zavolaj...oni uz budu vediet a poradia ti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Dnes hra vyšla v USA,mám ji uloženou v boxu už tak týden a chci se zeptat,zda se už můžu znovu připojit na Xbox Live,nebo musím počkat do dvacátého až vyjde hra v EU?Nevím zda nějak poznaj zda jsem PAL nebo NTSC,ban bych rozhodně nechtěl.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.