WarHair Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Zdravím, mám problém so spustením všetkých hier, ktoré doma mám(originál), nefunguje ani jedna hoci predtým išli všetky bez problémov. Hru vložím do psp, začne načítavať a tým to končí. (obvykle to má hotové maximálne do 30 sekúnd, avšak čakal som už aj 15 minút a stále nič) Fénom som prefúkol vnútro tej zadnej vysúvacej časti a aj priestor pri baterke, ale nepomohlo. Do PSP som úplný laik, takže sa v tých názvoch a postupoch vôbec nevyznám. Za pomoc ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reK5xB Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 jaké máš psp? na fat bych měl řešení... otevři umd mechaniku,když se do ní pořádně podíváš tak uvidíš takovou jakoby diodu-je to bílé :D no a strč tam prst a tu diodu zatlač do pspčka. Mě to pomohlo. Jestli nemáš fat tak ti to nepovím ale zkus to,možná to bude fungovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 První otázka ... co máš za FW/resp. nemáš starej FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WarHair
Zdravím, mám problém so spustením všetkých hier, ktoré doma mám(originál), nefunguje ani jedna hoci predtým išli všetky bez problémov.
Hru vložím do psp, začne načítavať a tým to končí. (obvykle to má hotové maximálne do 30 sekúnd, avšak čakal som už aj 15 minút a stále nič)
Fénom som prefúkol vnútro tej zadnej vysúvacej časti a aj priestor pri baterke, ale nepomohlo.
Do PSP som úplný laik, takže sa v tých názvoch a postupoch vôbec nevyznám.
Za pomoc ďakujem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.