Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

chránič pro PSP 3000

Cynthia

Recommended Posts

Moje dítě je dívka z nedbalosti. Koupil jsem si PSP 3000 za to. a že špatná PSP již překročili. Mám si koupit protektora, a já jsem zjistil, že: http://www.tinydeal.com/psp-protector-px4ioj-gpspsc03-p-1498.html

to není špatné, ale moje dcera raději tento: http://www.tinydeal.com/psp3000-px4ioj-gpp7644-p-7282.html. Co je praktičtější? Mohl byste mi poradit? Děkuji Vám předem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Tu nejde o radosť. Ono je to v podstate jedno ale ide o to či chcete mať PSP chránené stále alebo len keď je v puzdre. Každopádne displej je v prvom prípade nechránený takže by som vám odporučil kúpiť oboje ak chcete mať svoje PSP čo možno najdlhšiu dobu zachované v dobrom stave.

Odkaz ke komentáři

hehe kupte ji oboje je to stejne jedno dal ste sem porovnat case a puch to je jako kdyby ste porovnaval kvetinac a misku pod kvetinac :)

takze radim kupte oboje PSP date do te modre sprcky a psp v modre sprcce date do toho loco roco vaku a kdyz budete hrat tak jen vyndate z vaku a hrajete

--- PSP 2000/ 3000 Slim & Lite Series Notice (can hold console together with crystal case)

tzn crystal case je podobnej jako ten siliconovej akorat o hodne tenci takze se vam tam vejde do te tasticky i s tim casem

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu