Cartman182 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Jenom by mě, tak zajímalo kolik lidí si ještě kupuje originálky :) Pochlubte se kolik jich máte a jaký máte :) Já mám Orange box The Saboteur Saints row 2 Sega rally CMR DIRT Evolution GT Mat Hoffman´s pro BMX Counter strike Anthology Grand theft the auto - Vice city Race driver grid Codename panzers platinum CRC 2005 Need for speed - undercover Need for speed - underground 2 Need for speed - pro street Need for speet - Most wanted Need for speed - Shift Assassins creed GTA IV Prince of Persia - The sands of the time Lord of the rings Flatout Mafia Tak jak jste na tom vy A prosím nepište zde jestli by někdo něco neprodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 pár her mám ze Score .. vlastně většinu flatout 2 blitzkrieg 2 Jets n guns tomb raider the angel of darkness mafia gods: lands of infinity attack on pearl harbor s.t.a.l.k.er sim city 4 Neighbours from hell 2 The elder scrolls 3 ghotic 3 call of juarez flatout u. c. (zase score :D) thief 2 legacy of kain 2 runway the chronice of riddick el matador neuro hunter (nehorázná blbost )dostal sem stubbs the zombie tony hawk 4 carmageddon men of valor fable něco by se ještě našlo ... jinak hry už moc nekupuju akorát teďka přijde do sbírky mass effect 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 All points bulletin Battlefield Bad company 2 MAFIA 2 (bude o pulnoci 26.8 :) ) Flatout 1,2 Tombraider Vietcong 2 Unreal Tournament 2004 Far cry XII to je jen na co jsem si vzpomnel bude toho vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 věci z časopisů nebudu počítat a vypisovat Gears of War GTA IV Test Drive Unlimited + Carpack a víc k virtuálnímu vyžití zatim nepotřebuju :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.