Cartman182 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2010 Jenom by mě, tak zajímalo kolik lidí si ještě kupuje originálky :) Pochlubte se kolik jich máte a jaký máte :) Já mám Orange box The Saboteur Saints row 2 Sega rally CMR DIRT Evolution GT Mat Hoffman´s pro BMX Counter strike Anthology Grand theft the auto - Vice city Race driver grid Codename panzers platinum CRC 2005 Need for speed - undercover Need for speed - underground 2 Need for speed - pro street Need for speet - Most wanted Need for speed - Shift Assassins creed GTA IV Prince of Persia - The sands of the time Lord of the rings Flatout Mafia Tak jak jste na tom vy A prosím nepište zde jestli by někdo něco neprodal Citovat
Guest LaYer Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2010 pár her mám ze Score .. vlastně většinu flatout 2 blitzkrieg 2 Jets n guns tomb raider the angel of darkness mafia gods: lands of infinity attack on pearl harbor s.t.a.l.k.er sim city 4 Neighbours from hell 2 The elder scrolls 3 ghotic 3 call of juarez flatout u. c. (zase score :D) thief 2 legacy of kain 2 runway the chronice of riddick el matador neuro hunter (nehorázná blbost )dostal sem stubbs the zombie tony hawk 4 carmageddon men of valor fable něco by se ještě našlo ... jinak hry už moc nekupuju akorát teďka přijde do sbírky mass effect 2 Citovat
Panther Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 All points bulletin Battlefield Bad company 2 MAFIA 2 (bude o pulnoci 26.8 :) ) Flatout 1,2 Tombraider Vietcong 2 Unreal Tournament 2004 Far cry XII to je jen na co jsem si vzpomnel bude toho vic Citovat
bizzi83 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 věci z časopisů nebudu počítat a vypisovat Gears of War GTA IV Test Drive Unlimited + Carpack a víc k virtuálnímu vyžití zatim nepotřebuju :psp: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.