silver Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Čus 1) bych se chtěl zeptat jesli i ostatním nejde vidět mini chat...protože já ho nevidim 2) bych se chtěl zeptat v jakym dílu Rocky Balbou začne pořádně trénovat...(jak si zacne napravovat kondcku atd...) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Mini chat , myslíš chatbox ? Pokud jo tak mě jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Mě nejde...nevíte proč?A pls odpovězte i na tu druhou otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Nedostals tam ban ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Já nevim :D jak to zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Snad ve druhém dílu, nebo ve třetím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 K tomu Rockymu podle mě tak ve 2nebo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.