Mr. Brain Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Dal jsem do něj baterky, zkotroloval jestli maji vsechny kontakt, zapojil do PSP a ono nic. Nevi nekdo co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 a kdyz zkusis jiny baterky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Dal jsem do něj baterky, zkotroloval jestli maji vsechny kontakt, zapojil do PSP a ono nic. Nevi nekdo co s tim? mozno chyhbny kontakt..... ked ti nikti neporadi..skus reklamovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Málo nabité baterky, špatná zásuvka, kontakt vypadlej, pokud nic z toho tak reklamuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr. Brain Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 je to tohle http://www.gamesparadise.cz/index.php?vid=1463. Baterky jsou v tom novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr. Brain
Dal jsem do něj baterky, zkotroloval jestli maji vsechny kontakt, zapojil do PSP a ono nic. Nevi nekdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts