Sada23 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Stáhnul jsem batman začíná a v topicu bylo napsáno kopirovat do: ms0:/MP_ROOT/100ANV01, tak to tam nakopíruju, ale v psp se to nikde neobjeví a ve složce video to píše corrupted data... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Batman byl konvertován s kodekem, takže potřebuješ nahodit gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Batman byl konvertován s kodekem, takže potřebuješ nahodit gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Mám 5.03 GEN-C :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Jestli ho máš nahozenej, tak určitě špatně nahrané v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Prostě v MP_ROOT jsem měl složky 100MNV01 a 101ANV01 tak jsem vytvořil tu složku 100ANV01 a tam to hodil a nikde v psp se to neukazuje....Jinak vždycky u filmu je nějakej soubor s koncovkou .THM to je co?? Dík EDIT:// Tak jsem to znovu překonvertoval a už to jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sada23
Stáhnul jsem batman začíná a v topicu bylo napsáno kopirovat do: ms0:/MP_ROOT/100ANV01, tak to tam nakopíruju, ale v psp se to nikde neobjeví a ve složce video to píše corrupted data...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.