Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Grafika na PS3 - zubatý hrany

Hawkie

Otázka

Čau,

koukám, že se tu grafika už dneska řešila. Zrovna to GTA IV u mě vypadá asi nejlíp, autoři byli aspoň natolik milosrdní, že to rozmazali.. Ale jsou hry, který u mně vypadaj mnohem hůř, např. emo Mafie 2. Rád bych to svedl na to že se jedná o demo, ale neni to jediná hra, u který mám prostě zubatý hrany, viz obrázek.

V sestavě to snad neni, mám to vedený (PS3)--HDMI--(BENQ G2420HD)

Monitor by taky neměl vadit, FullHD, nativní rozl. 1920x1080, propojený to je HDMI kabelem, zkoušel sem ho i vyměnit.. a nic.

V nastavení v PS3 mám všechny rozlišení zaškrtnutý.

Myslíte, že to může až takhle rozdrtit ten upscaling?

30nisgp.jpg

Tady je obrázek ve většim rozlišení http://i34.tinypic.com/30nisgp.jpg

Dík za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jo, upscaling může za hnusnou grafiku, mám fullHD TV a GTA4 je dost hnusně mázlé, takže je třeba někdy obraz trochu doostřit, u Mafie2 je to ale nechutně zubaté a celkově je to špatně optimalizované po všech stránkách, takže problém je ve hře

pokud máš výkonné PC, tak si to kup raději na PC, budu to hrát na dementním gamepadu od Logitechu bez analogových R2 a L2, ale rozhodně oželím tohle než se na to koukat jak se to trhá a vypadá to jako kýbl zvratků, PC verze je na fullHD plynulá a vypadá móc dobře

Odkaz ke komentáři

• 0

BaZoX napsal.. "Hej a jak se doostřuje obraz?"

Ať si Tvůj kamarád krapet pošteluje svojí LCD televizi a obraz musí mít jako víno :) Zrovna u hry Bad Company 2, která se chlubí (v příběhový části) úžasnou vizuální stránkou je škoda přicházet o možnost kochat se tou krásou, která se vykresluje na obrazovce...

Jinak to doostření obrazu znamená, vzít do ruky ovladač od TV a v nastavení obrazu dát OSTROST klidně na 100 procent. Žádný sr.ní s milou paní, žijeme jen jednou :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu