.Den Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2010 Tak toto bude z velice mala her, u kterych me bude mrzet, ze jiz nemam na cem hrat. ^^ Dalsi vyborne vypadajici hra od Atlusu, nejedna se vsak o pokracovani Persony, ani o dalsi RPG, ale zcela novou hru (ovsem s nekolika starsimi postavami a dost mozna podobne ladenym pribehem) definovanou jako horror-action adventure se sexualnimi podtony. Zaroven take prvni hra od Atlusu pro "novou" generaci konzoli... Atlus has announced the team behind the Persona series will be creating the first HD instalment of the series on both PS3 and Xbox 360 – but as always with Atlus, there is a catch…The catch in this case is that Catherine is not an RPG, and it is most certainly not the long awaited Persona 5 – it is described instead as a horror-themed “action adventure.” The developers explain that they are preparing for a future HD Persona title by developing Catherine first (now said to be 80% done), a wise strategy were it not so pathetically belated. More promisingly, the developers are keen to emphasise that this is an “adult” title which has plenty of erotic elements – backwards Japanese attitudes to sexual content in mainstream games probably preclude anything more risqué than that already seen in previous instalments however. The story revolves around protagonist 32-year-old Vincent (Koichi Yamadera) and 22-year-old heroine Catherine (Miyuki Sawashiro) as they unravel the secret of the “nightmare,” where all the action takes place – much as in the previous games. Source: Sankaku Complex Dalsi obrazky: http://www.sankakucomplex.com/2010/08/19/atlus-be-seduced-by-a-sultry-temptress-in-catherine/ Citovat
.Den Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 Prvni trailer a vice informaci: http://www.japanator.com/the-new-catherine-trailer-blows-a-load-of-info-assets-16225.phtml WANT. NOW. Citovat
Luckass Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 tak tohle vypada na peknou silenost, trailer je pecka. neco takoveho bych si rad zahral. Citovat
.Den Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 Nevim jestli jsi hral nektery z dilu serie Persona ci Shin Megami Tensei (pod kterou je teda na zapade vedena i Persona), ale pokud jo, tak urcite vis, ze tohle bude zase bomba, i kdyz to nebude obvykly RPG styl. ^^ Ale pokud ne, tak doporucuju. (PS1, PS2). Bohuzel to tady zas tak moc lidi nezna... Citovat
StefiCZ Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 No vypada to MASAKRoidne :D Doufam ze to dosahne kvalit minulych her a ze tvurci se nebudou bat nalepit nalepku 18+.Akorat nevim jestli su slepej ale ten trailer nevidim :( Citovat
.Den Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 No nebo, ze to zase nezcenzurujou pro zapadni trh, protoze by tam nedej boze mohlo byt neco explicitniho a americke maminky by z toho chytly infarkt. Trailer je v tom linku hned pod tim titulnim obrazkem a textem. Citovat
.Den Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 Oficialni stranka: http://cathy.atlus.co.jp/product/ Zatim tam teda nic moc neni. Ale pekny boxart. :cheesygrin: Citovat
Nanaki Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 Nevim jestli jsi hral nektery z dilu serie Persona ci Shin Megami Tensei (pod kterou je teda na zapade vedena i Persona), ale pokud jo, tak urcite vis, ze tohle bude zase bomba, i kdyz to nebude obvykly RPG styl. ^^ Ale pokud ne, tak doporucuju. (PS1, PS2). Bohuzel to tady zas tak moc lidi nezna... Pár lidí (ano, já) tyhle série zná a hodnotí je jako nejlepší, co RPG nabízejí (lepší i než FF). Ale je fakt, že jich je dost málo, no. Každopádně hra vypadá moc dobře, to se musí nechat. Citovat
.Den Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 New Catherine information revealed, multiple endingsAugust 27th, 2010 3:27 am ET Catherine has been receiving a lot of attention lately and it doesn't seem like it will cease anytime soon. In the latest issue of Famitsu 360, Atlus was interviewed about the upcoming title and they revealed the game's length, the development cycle, and plenty more. According to the interview, Catherine has been in development for 2 years. The game will be fully voiced and feature multiple endings. As for game length, Atlus estimates it'll take players approximately 20 hours to complete in their first run. There will be difficulty settings available to select from, but if they will alter the story or the ending hasn't been revealed at this time. Zdroj: examiner.com Citovat
.Den Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2010 Clanek od kamarada :) Na začiatku hry sa zoznámime s hlavným hrdinom Vincentom. Je to úplne obyčajný rádový zamestnanec obyčajnej firmy, ktorý nemá žiadne ambície a od života nič extra nečaká. Akurát sa mu rozpadol vzťah s priateľkou, ktorá mu dala košom, keď zistila, že ju podvádza. Aby to nebolo také jednoduché, vysvitne, že dievčina ostala ešte aj tehotná. Ale Vince sa neveľmi zaťažuje prácou či hľadaním novej priateľky. Je pevne rozhodnutý preplávať viac-menej prázdnou existenciou cestou čo najmenšieho odporu.Potom ale stretne Catherine. Je to krásna, sexuálne agresívna modrooká blondínka s istými... pútavými prednosťami. Veľmi rýchlo sa "zblížia" a Vincent začne mávať strašné nočné mory, v ktorých je nútený v obklopení oviec liezť po nekonečných schodoch (pričom on sám naberá isté "ovčie atribúty"). Tajomný hlas mu hovorí, že "on a jeho blížne ovce" boli zvolení a: "Pravdepodobne zakrátko všetci zomriete." Aby sa Vince vyhol týmto snom, stáva sa z neho insomniak. Hra je evidentne cielená pre dospelé publikum, na obrázkoch aj traileroch je viditeľná sexuálna tematika, aj keď takmer určite nejde o samoúčelný sex ako hlavný ťahač príbehu. Hra je podľa slov vývojárov už z 80% kompletná. Na jej vývoji sa pracuje zhruba dva roky, ponúkne niekoľko nastavení obtiažnosti a v japonských hrách už tradičné rôzne zakončenia. Na jedno prejdenie by Vám malo stačiť zhruba 20 hodín čistého herného času. Zdroj: www.gamesite.sk Citovat
.Den Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2010 Novy preview trailer http://www.youtube.com/watch?v=XXFgO005fSs&feature=player_embedded Citovat
.Den Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 Uz pry vyslo demo Catherine! (>_<) Povinne stahuje a podejte report! :cheesygrin: Pravdepodobne pouze na JP Store. (Nemam PS3). http://www.japanator.com/sweaty-palms-hands-on-with-the-catherine-demo-18386.phtml#ext Citovat
Luckass Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 tak jsem mrknul na video z dema a docela psycho :) Citovat
PaccO Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Tak jsem "zahral" demo a musim rict ze je to good.Jen japonstina dela svoje :( Pri spusteni dema a po skonceni prvni animacky se ocitnete v prvni nocni mure.Hlavni postava ma rohy a je temer nahy zakryva si svoji chloubu polstarem :)) Nocni mury jsou takovy bludiste ktere musite projit aby ste se probudily.Prvni mura je celkem jednoducha( na easy) po probuzeni nasleduje sekvence nekolika animacek po kterych jsem se ocitl v baru,zazvonil telefon a objevily se me 3 smsky ktere jsem dosta jedna byla od Cathrine na kterou jsem mohl odpovedet,ale byly to predefinovane zpravy jelikoz japonsky neumim neco jsem tam namackal a odeslal po chvily se objevil ukazatel naklonosti k dane postave jestli jsem ji potesil nebo nastval.Po chvily me prisla odpoved a mohl jsem znova odepsat coz sem taky udelal a znovu se objevil onen ukazatel.Nasledovala dalsi animace po ktere prisla dalsi nocni mura tentokrat me pronasledovala jaka si "smrtka".Zase tu byl jakysi labyrint tentokrat mnohem tezsi na premysleni a tady jsem skoncil demo se da hrat jen na easy,ale i to bylo na me celkkem dost :)) Smrtak me vzdy dostal a po par pokusech jsem to vzdal...Doufam ze tahle pecka vyjde i v US nebot takovyhle her je jak safranu. Demo me opravdu potesilo i kdyz sem temer nevedel o co jde :) Citovat
.Den Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Sakra, to zni dobre... Mix puzzle a dating sim. :lol: Hele, jsou tam vsechny texty (krome e-mailu) namluvene? Citovat
PaccO Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Tak do e-mailu sem se nejak nedostal,ale ty SMS predefinovany nejsou nadabovany. Citovat
.Den Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 No... Myslel jsem tim SMS. Jen oni tam nemaji SMS jako takove, jsou to maily psane pres mobil. ;) Diky. Ja jen, ze kdyby to naaahodou nevyslo anglicky, tak jestli si to kupovat v japonstine. Babrat se s tunou textu se mi fakt nechce (znaky pitomy, to nez se prelouska x_x ), ale jestli je tam vse krome zprav namluvene, tak by s tim snad nemel byt problem. ^^ Ale je to staronovy dobry Atlus, ten sve hry lokalizuje casto... Citovat
PaccO Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 To doufam,ze to vyjde i v anglictine je to fakt good hrozne se me libi ten samotnej napad ty hry. Citovat
Luckass Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 urcite to vyjde v anglictine Citovat
.Den Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2011 Luckass: Oznamene to nebylo. Sice je to hodne pravdepodobne (diky tomu, ze vyrobce je Atlus a existuje v Japonsku i Xbox verze, ale kdyby prodeje byly hodne nizke, tak to porad neni jiste. Citovat
Luckass Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2011 tak už to vyšlo (ale asi jen v JP že ?) nemá někdo nějaké info, dá se to teda hrát v angličtině ? jinak FULL VIDEO ze hry http://www.youtube.com/watch?v=jhrwmI0cD6k Citovat
Nanaki Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2011 http://www.ripten.com/2011/02/24/atlus-has-no-plans-to-release-catherine-in-north-america/ Nic moc zpráva, že? Snad to pouze znamená, že hra vyjde později. Citovat
Luckass Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2011 tak v JP je to nejprodávanější a oni to nepustí do USA ? Nechápu. Fakt by úplně stačil JP dabing a ENG title kurňa :) Tuhle úchylárnu si chci zahrát, z vidličkou v ruce a ovcema okolo mě ještě nikdo nehonil ! Citovat
Nanaki Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2011 Pfff, člověk něco napíše a druhý den je to jinak. Hra byla oznámená pro US, vyjde v létě. http://catherinethegame.com/ Citovat
StefiCZ Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2011 Tak co uz nekdo hrajete? Nemate nekdo Love is Over edici? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.