bax666 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Zdravím, mám Wii s fw 4.3E a nainstalovaným chipem WiiKey Fusion a potřeboval bych poradit jak nainstalovat HBC. Chtěl bych zprovoznit hlavně emulátory pro N64, NES a SNES. Předem dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Postup je temer stejny jako v pripade necipovanych konzoli a verze 4.3E ... viz email nebo ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klinic Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Postup je temer stejny jako v pripade necipovanych konzoli a verze 4.3E ... viz email nebo ICQ Prosím o pomoc, mam podobný problém s chipem wasabi v2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Na chipu nezáleží, prakticky to s ním nesouvisí. Postup je standardní pro jakékoli Wii s firmwarem 4.3. Klidně mi napiš PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 jednoduše si stáhni LEGO INDIANA JONES: ORIGINAL ADVENTURES, nebo LEGO BATMAN,nebo LEGO STARWARS: THE COMPLETE SAGA,vypal a pak to udělěj podle tohodle návodu: http://www.wiizone.sk/articles.php?article_id=31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 (jaj prosim smazat tenhle komentik...jsem si myslel ze se jedna o stare tema...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.