407sw Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Jednou tam musime vsichni. Ne, nyni nemluvim o dilematu nebe\peklo, jedna se o autoskolu. Vim, ze tu jsou prevazne mladsi panove, ale jiste se tu najde i nekdo, kdo jiz pripravou na nejdulezitejsi papir v zivote prosel. Takze by me zajimalo jak to td je. Je pravdou, ze do autoskoly muzu jit v 17. letech, ale ridit budu smeti az od 18. let? Dle ceho bych mel autoskolu vybrat? Mate naky dobry tipy, co vam pomohli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Jednou tam musime vsichni ? Tohle mi prijde dost zavadejici, jsou lidi ktery ridicak nechtej =D Btw myslim ze uz nad 15 muzes delat na auto ale dostanes az v 18 .... A vybrat asi dle ceny a dle toho jak ti ji kdo doporucil a taky jaka to bude lokalita :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Je blbost dělat řidičák v 15ti a možná že to ani nejde a v 17ti to jde ale závěrečné zkoušky děláš až budeš mít 18 (můj případ). Tudíž je nejlepší aby ti vyšli osmnáctiny akorát někdy před zkouškami ať nemáš delší pauzu a něco z těch jízd ti zůstane v hlavě. Výběr autoškoly - je jedno kam půjdeš, ceny jsou všude přibližně stejné cca 200 Kč se můžou lišit. Možná jediný faktor při výběru je jakého učitele budeš mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Od 16nácti mužete na motorku 125cc . Kámoš to nedávno dodělal...muj tip rozhodně tam,kam to máš blízko, protože je to pruda dojíždět dálky ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Dělat řidičák na auto v 15 fakt nejde. Autoškolu lze dělat jenom rok a pokud to do té doby neuděláte tak máte smůlu. Můžete si ji zaplatit znova a mít další rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Abych to trochu upřesnil - Na auto můžeš dělat půl roku před dovršením požadovanýho věku - Autoškola je asi jedno, bude to všude stejné (testy) - Doporučuji stáhnout software na pc, kde si testy zkoušet alespoň 5 denně (mě to dost pomohlo) neuděláte tak máte smůlu. Můžete si ji zaplatit znova a mít další rok. Co to je za blábol ? Pokud se např. neudělaj testy a jízdy ano, tak akorát vybereš další termín na testy. Žádnej rok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Moje rodina v tomto oboru podniká, takže se poptám na bližší info.... Navíc jsem vůbec nemluvil o tom, jestli neudělá testy, ano tady je možnost si domluvit jiný termín, ale co já vím tak máš rok na to abys tu autoškolu úspěšně dokončil, nehledě na to, na pokolikáté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Jo takhle ano, asi jsem to pochopil špatně a jinak než bylo myšleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 - Doporučuji stáhnout software na pc, kde si testy zkoušet alespoň 5 denně (mě to dost pomohlo) A jakej pak softik bys doporucil? Neco jsem videl i online, ale hlavne by to chtelo neco aktualniho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Onlien je určitě k ničemu, to bych vůbec nedělal. Soft jsem používal přímo od autoškoly co jsem tam dostal/koupil nepamatuju :D Jak se jmenuje se podívám zítra, teď to nemám po ruce a napíšu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 http://etesty.mdcr.cz/ :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Můžeš si najít na internetu ty testy, stačí poguglit anebo si kup učebnici ke které jsou většinou přibalené testy na CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Mám odkaz na Autoškolu Professional CZ Full, je to ale warez tak jestli máš zájem pošli mi PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Bohate staci to na strankach ministerstva. Nic jineho tam nedavaji. Jedine pokud byste chteli latku navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Nejlepší testy jsou na stránkách ministerstva, protože ty samé beze změny jsou i při zkouškách. Stačil mě den proklikávání a testy jsem uměl nazpaměť (ani jsem nemusel číst celou větu) 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.