Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Autoskola

407sw

Recommended Posts

Jednou tam musime vsichni. Ne, nyni nemluvim o dilematu nebe\peklo, jedna se o autoskolu. Vim, ze tu jsou prevazne mladsi panove, ale jiste se tu najde i nekdo, kdo jiz pripravou na nejdulezitejsi papir v zivote prosel. Takze by me zajimalo jak to td je. Je pravdou, ze do autoskoly muzu jit v 17. letech, ale ridit budu smeti az od 18. let? Dle ceho bych mel autoskolu vybrat? Mate naky dobry tipy, co vam pomohli?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je blbost dělat řidičák v 15ti a možná že to ani nejde a v 17ti to jde ale závěrečné zkoušky děláš až budeš mít 18 (můj případ). Tudíž je nejlepší aby ti vyšli osmnáctiny akorát někdy před zkouškami ať nemáš delší pauzu a něco z těch jízd ti zůstane v hlavě. Výběr autoškoly - je jedno kam půjdeš, ceny jsou všude přibližně stejné cca 200 Kč se můžou lišit. Možná jediný faktor při výběru je jakého učitele budeš mít.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Abych to trochu upřesnil

- Na auto můžeš dělat půl roku před dovršením požadovanýho věku

- Autoškola je asi jedno, bude to všude stejné (testy)

- Doporučuji stáhnout software na pc, kde si testy zkoušet alespoň 5 denně (mě to dost pomohlo)

neuděláte tak máte smůlu. Můžete si ji zaplatit znova a mít další rok.

Co to je za blábol ? Pokud se např. neudělaj testy a jízdy ano, tak akorát vybereš další termín na testy. Žádnej rok ...

Odkaz ke komentáři

Moje rodina v tomto oboru podniká, takže se poptám na bližší info.... Navíc jsem vůbec nemluvil o tom, jestli neudělá testy, ano tady je možnost si domluvit jiný termín, ale co já vím tak máš rok na to abys tu autoškolu úspěšně dokončil, nehledě na to, na pokolikáté...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu