Richardo911 Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Hladam program ktorym by som pustil na kompe nieaky DVD alebo avi film a zeby ja som ho mohol pozerat cez wifi na PSP Ekzistuje take nieco?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 přes wifi ? :) hele já mám takovej pocit že tohle by nešlo vůbec .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 možná tak TV přes tv kartu a wi-fi viz. mootoov podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andress Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Mysleim ze PimpStreamer mi rozjel DVD soubory ulozeny na HDD ale na DVD v mechanice jsem ho jeste nezkosel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 co zkusit vnc? .) nebo jinej soft na prenaseni obrazu pc na psp .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 jj ked nainstalujes pimpstreamer alebo vnc vedia to oba ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 pochybuju, ze vnc zvladne vykreslit 25 snimku za vterinu. pokud se pripojim z prace domu film pustit muzu, ale film se tomu rikat neda ... spise leporelo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 hele hodte mi nekdo link na ten návod na TV na PSP ale bez TV karty, nefunguje mi hledání,dík :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=4562 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 no ja VNC pouzivam ale ja tam nevidim celu obrazovku a ten pimpstreamer jak funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
Hladam program ktorym by som pustil na kompe nieaky DVD alebo avi film a zeby ja som ho mohol pozerat cez wifi na PSP
Ekzistuje take nieco??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts