fox171 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Čaute, dá se nějak nahrát objemnější demo na flešku a potom dát do Xboxu aby se to na tu flešku překopírovalo, vím že posledně se mi ten program zaseknul při objemném demu... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Zkus novější verzi, evenutelně Modio, který to taky umožňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Čaute, dá se nějak nahrát objemnější demo na flešku a potom dát do Xboxu aby se to na tu flešku překopírovalo, vím že posledně se mi ten program zaseknul při objemném demu... :roll: Z tej tvojej vety som trochu mimo...co vlastne potrebujes? Stiahnute demo do PC dat na USB kluc a tak potom hrat demo na konzole? Kazde demo ide dat na USB kluc. A vlastne, co je to objemnejsie demo? Kolko GB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Ne, jako jak to přetahuju Xplorer tak vždycky jak přetahuju objemější demo například 250mb tak se program zasekne a už se musí vypnout, tím pádem nenahraju žádné objemější demo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 preco demo nedavas na USB kluc cez "Xtaf Gui Version 32 beta3" ? Stiahnes demo do PC, das na USB kluc, pichnes do konzoly a hras... EDIT: samozrejme, ako pise FaNa, treba cakat kym USB kluc blika, az potom sa to nakopirovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 ten program se sice zasekne ale porad se kopiruje na flesku, pokud mas na flesce nejakou diodu tak uvidis ze blika...pred chvili sem na flesku hazel demo NHL11 ktery ma asi 1,2 GB a trvalo to tak 10 minut urcite ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Jj tak už se mi to taky podařilo... Kenny můžeš to zamknout ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Jak už jsem říkal, pokud je nějakej problém s Xtafem, zkus Modio, což je prográmek, kterej taky podporuje FATX + má spousta dalších "featurek". Jenom pro příště ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Čaute, dá se nějak nahrát objemnější demo na flešku a potom dát do Xboxu aby se to na tu flešku překopírovalo, vím že posledně se mi ten program zaseknul při objemném demu... :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts