cinare Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Ahoj mam xbox kterej čte filmi dvd a i hudbu a tak ale koupil jsem hru command conquer kene´s wrath ale tu mi to nezapne když dám play dvd tam mi to napiše ať vložím dvd co stím???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Nenapsal jsi , jestli ta hra je originálka a nebo pálenka . Xbox je nový a nebo starý ? Je flashlý ? Důvodů je mnoho - takhle nelze jen tak poradit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cinare Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 hra he org. xbox je starší z mechanikou 3120L nejspíš flešnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Ostatní hry fungujou? Neni to DVD poškozený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cinare Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 hra je nová mam jen jednu zatím včera jsem ji koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Nová originální hra s wave 2 by měla jít i na starém dashboardu . Tak to vypadá na špatnou mechaniku u xboxu. Ještě zkusit vyčistit a popřípadě seřídit laser . Jinak novou mechaniku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cinare Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 ok mam doma jeste jednu mechaniku prosim o radu jak přehrat ten key? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cinare
Ahoj mam xbox kterej čte filmi dvd a i hudbu a tak ale koupil jsem hru command conquer kene´s wrath ale tu mi to nezapne když dám play dvd tam mi to napiše ať vložím dvd co stím????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.