cinare Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2010 Ahoj mam xbox kterej čte filmi dvd a i hudbu a tak ale koupil jsem hru command conquer kene´s wrath ale tu mi to nezapne když dám play dvd tam mi to napiše ať vložím dvd co stím???? Citovat
0 toro Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2010 Nenapsal jsi , jestli ta hra je originálka a nebo pálenka . Xbox je nový a nebo starý ? Je flashlý ? Důvodů je mnoho - takhle nelze jen tak poradit . Citovat
0 cinare Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2010 hra he org. xbox je starší z mechanikou 3120L nejspíš flešnutý. Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2010 Ostatní hry fungujou? Neni to DVD poškozený? Citovat
0 cinare Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2010 hra je nová mam jen jednu zatím včera jsem ji koupil Citovat
0 toro Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2010 Nová originální hra s wave 2 by měla jít i na starém dashboardu . Tak to vypadá na špatnou mechaniku u xboxu. Ještě zkusit vyčistit a popřípadě seřídit laser . Jinak novou mechaniku . Citovat
0 cinare Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2010 ok mam doma jeste jednu mechaniku prosim o radu jak přehrat ten key? Citovat
Otázka
cinare
Ahoj mam xbox kterej čte filmi dvd a i hudbu a tak ale koupil jsem hru command conquer kene´s wrath ale tu mi to nezapne když dám play dvd tam mi to napiše ať vložím dvd co stím????
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.