seam Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 zdravim dostalo se mi do ruky psp fatko 1000 a v nem oficialni firmware 5.50 je mozne udelat flash nebo musim nejdriv udelat downgrade firmwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Downgrade neni jak udělat ... jediná možnost je flash přes pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seam Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 tzn potřebuju pandora baterku pro PSP1000,dá se koupit? nekde jsem kdysi cetl navod není tu nějaký odkaz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seam Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 tak pandora baterku jsem nasel http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/24520-pandora-servisni-baterie-pro-unbrickdowngrade-pro-psp-1000-fat-1200-mah-1623/ dá se použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 20, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Ano dá, poté ještě potřebuješ přes pc/ntb udělat mms (tutorialy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seam Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 ok thankz za odpovedi navod je zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
seam
zdravim dostalo se mi do ruky psp fatko 1000 a v nem oficialni firmware 5.50
je mozne udelat flash nebo musim nejdriv udelat downgrade firmwaru
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.