ssaaww Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Ahoj všichni. Nevím jak si stím mám poradit.Stáhnu si přes Media Go costume pack,přesunu ho do psp a spustím lbp a costume pack nikde.:idea: Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 a mas origo nebo stazenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 jakou verzi hry máš? musíš mít EU verzi kostymu na EU hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ssaaww Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Aha tak to možná všechno vysvětluje.... Myslím že mám US verzi a EU costume pack... hru mam staženou... hele,ale jak poznám jakou mam verzi costume packu..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ssaaww
Ahoj všichni.
Nevím jak si stím mám poradit.Stáhnu si přes Media Go costume pack,přesunu ho do psp
a spustím lbp a costume pack nikde.:idea:
Prosím o radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.