blistere Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 čao,někde tu je na tohle prográmek ale teď nevím kde je....chtěl bych se zeptat jestli někdo to najde tk prosím pošlete to sem...THX jistotou..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Na co chceš chytat míň signálu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 nee...když mám míň jak 60 % signu tk mě to nepustí a s tím prográmkem kdybych měl 30 % signu tk mě to pustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 hmm taky by se my hodil sice mam v pokoji wifi a jak prejdu do druheho kde mam 40% signalu tak mi to napise odpojeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 :Dkdyby někdo tohle měl tk to sem hodte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blistere
čao,někde tu je na tohle prográmek ale teď nevím kde je....chtěl bych se zeptat jestli někdo to najde tk prosím pošlete to sem...THX jistotou..díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.