fox171 Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Čaute chtěl jsem se zeptat, když jsem odlepil plombu z hdd jestli mi potom uznají reklamaci, díky za odpověd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Myslím , že to nemusíš řešit , protože ten HDD asi nikdy nebudeš potřebovat reklamovat . Nevím o případu , že by to bylo potřeba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Ale tak bylo to v krabici společně s elite takže k reklamaci bych měl dát veškeré příslušenství, když se něco s Xboxem stane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Pokud tu záruku budeš uplatnovat na samotný HDD, tak ti jí neuznají. Pokud budeš reklamovat konzoli, tak jim o bude jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Nevím to určitě , ale myslím,že při reklamaci se posílá jen holý xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Nedávno jsem reklamoval xbox a toro má pravdu, na zákaznické lince, ti řeknou ať pošleš holé xko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Já si taky nejsem uplně jistej, ale pokud jsem to dobře pochopil, tak se posílá samotný X360 jen pokud uplatňuješ záruku u MS na RROD/E74 (3. rok). Pokud jí uplatňuješ u prodejce (v obchodě, kde jsi X360 koupil) měl by jsi tam vzít všechno. S reklamací moc zkušeností nemam, takže je možný, že se pletu ... budu rád, když mi to někdo potvrdí/vyvrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Xbox se myslím vůbec u prodejce nereklamuje, nebo ikdyž ho reklamuješ u něho jede to do německa, jednoduší je to přes zákaznickou linku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Jojo, tak já to kupoval u známeho v jeho shopu, kde mi hned i dělal fleš, takže bych to reklamoval přes něj, protože mi musí dát pryč fleš, jinak díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uunek Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Pokud budes reklamovat u MS, posilas holy xbox bez prislusenstvi. Dokonce pokud mas vlastni faceplate, doporucuje MS poslat xbox bez nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Čaute chtěl jsem se zeptat, když jsem odlepil plombu z hdd jestli mi potom uznají reklamaci, díky za odpověd..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.