sovik Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Konzoli jsem opravil E08 a skočila mi tam E10 :(( nevíte peosím někdo co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Ako si opravil E08? :D E08: Unconfirmed: General I/O Malfunction, could be caused by an error with any of the I/O devies such as A/V port, USB, Hard drive, DVD drive, etc. over torquing of the AV or heatsync bolts can cause this error. E10: Unconfirmed: CPU error, generally caused by a poor connection to the mainboard (cold solder joints/bridged solder joints). This can also be triggered by an error with the TSOP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 reflow CPU, GPU, RAMek a Hana čipu :) na to už jsem koukal a jak to tak vypadá tak znova reflow CPU :) a nebo co je TSOP?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 To mas ako staru konzolu, ze si sa pustil do samoopravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Xenona z 2006 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 :hurted:nevíte někdo jestli ten reflow CPU pomůže??:hurted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 :hurted:nevíte někdo jestli ten reflow CPU pomůže??:hurted: Nic take na dlhu dobu nepomoze, jedine oprava v MS...ale v tomto pripade skor kupa novej konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 tak nejvychcanější je to opravit a rychle prodat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 tak se mi tam stále hádá E08 a E10 :( tak asi ten reflow ještě jednou a pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 tak nejvychcanější je to opravit a rychle prodat :D Ano a potom ti papulu rozbit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sovik
Konzoli jsem opravil E08 a skočila mi tam E10 :(( nevíte peosím někdo co s tim??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.