skolni.flakac Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Zdravím Poslal jsem včera xbox do servisu. To není podstatné. Ale pokud by se mi vrátil neopravený, uvažuji proto o koupi nového. A proto se ptám. Je lepší "starší" verze, kterou jsem již měl, nebo se vyplatí koupit ta"nová". Jedná se mi hlavně o tyto dva parametr parametry: - FLASH a s ním spojená možnost nekupovat originály - Jde vůbec ta nová "flešnout" - - možnost napojit Kinect co se mi tedy vyplatí víc. Stará dobrá konzole, kde už vím co a jak, nebo nová ošklivá, ale zato více vybavrná a pochopitelně s delší zárukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Na starou verzi půjde KINECT také připojit . Nový xbox zatím flešnout nejde . Rozhodnout se musíš sám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 tak to mám myslím vyřešeno :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=99784 lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravím
Poslal jsem včera xbox do servisu. To není podstatné. Ale pokud by se mi vrátil neopravený, uvažuji proto o koupi nového.
A proto se ptám.
Je lepší "starší" verze, kterou jsem již měl, nebo se vyplatí koupit ta"nová".
Jedná se mi hlavně o tyto dva parametr parametry:
- FLASH a s ním spojená možnost nekupovat originály - Jde vůbec ta nová "flešnout" - - možnost napojit Kinect
co se mi tedy vyplatí víc. Stará dobrá konzole, kde už vím co a jak, nebo nová ošklivá, ale zato více vybavrná a pochopitelně s delší zárukou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts