skolni.flakac Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 Zdravím Poslal jsem včera xbox do servisu. To není podstatné. Ale pokud by se mi vrátil neopravený, uvažuji proto o koupi nového. A proto se ptám. Je lepší "starší" verze, kterou jsem již měl, nebo se vyplatí koupit ta"nová". Jedná se mi hlavně o tyto dva parametr parametry: - FLASH a s ním spojená možnost nekupovat originály - Jde vůbec ta nová "flešnout" - - možnost napojit Kinect co se mi tedy vyplatí víc. Stará dobrá konzole, kde už vím co a jak, nebo nová ošklivá, ale zato více vybavrná a pochopitelně s delší zárukou.
0 toro Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 Na starou verzi půjde KINECT také připojit . Nový xbox zatím flešnout nejde . Rozhodnout se musíš sám .
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 tak to mám myslím vyřešeno :D :D
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=99784 lock
Otázka
skolni.flakac
Zdravím
Poslal jsem včera xbox do servisu. To není podstatné. Ale pokud by se mi vrátil neopravený, uvažuji proto o koupi nového.
A proto se ptám.
Je lepší "starší" verze, kterou jsem již měl, nebo se vyplatí koupit ta"nová".
Jedná se mi hlavně o tyto dva parametr parametry:
- FLASH a s ním spojená možnost nekupovat originály - Jde vůbec ta nová "flešnout" - - možnost napojit Kinect
co se mi tedy vyplatí víc. Stará dobrá konzole, kde už vím co a jak, nebo nová ošklivá, ale zato více vybavrná a pochopitelně s delší zárukou.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts