chosiik Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 čs chtěl jsem se zeptat je na flashku dát film a v xboxu ho z flashy přehrát ? děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero23 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Jo jde ale musis mit stahnuty program kdyz mas xbox live tak se ti stahne sam jak budes chtit spustit film ale to je jenom u AVI jinak u WMV je to normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvhrabos Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 A jak se jmenuje ten program???? já nemám xbox live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 tak si zařid xbox live jinak to nemužeš stahnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Neni to přímo program, jde o kodeky. Jdou takhle přehrávat jen ve formátu WMV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chosiik
čs chtěl jsem se zeptat je na flashku dát film a v xboxu ho z flashy přehrát ? děkuji za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.