Ferrari@portable Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Před měsícem se mi podělalo PSP poslal jsem ho do servisu a mezi tím jsem pořídil jiné, dnes jsem ho dostal zpět a po rozbalení jsem našel zcela nové PSP s FW 3.50. první otázka: zda jde udělat na iso? druhá otázka: za jakou cenu je prodejné? Jedná se o PSP White se zárukou do 2009 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Před měsícem se mi podělalo PSP poslal jsem ho do servisu a mezi tím jsem pořídil jiné, dnes jsem ho dostal zpět a po rozbalení jsem našel zcela nové PSP s FW 3.50.první otázka: zda jde udělat na iso? druhá otázka: za jakou cenu je prodejné? Jedná se o PSP White se zárukou do 2009 Děkuji ISO jde pomoci 3.50 Downgraderu ale potrebujes k tomu hru Lumines, viz tutoriali :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 kde DG ale potrebujes lumines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 3.50? hochu tos mel kliku jde to predelat ale jen se hrou lumines. vice info v tutorialu. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Tak se to prodá lépe než 3.51 že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Tak se to prodá lépe než 3.51 že? jiste, cim mensi fw tim vetsi cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Dobrá a děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 kup lumines...třeba tady s fora..nebo prodej pokud jde downgrade tak to prodáš docela slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Prodám to tak jak to je protože se do toho nechci hrabat at si to udělá novej majitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Prodám to tak jak to je protože se do toho nechci hrabat at si to udělá novej majitel. Chytrá volba :) !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Prodám to tak jak to je protože se do toho nechci hrabat at si to udělá novej majitel. kolik za nej chces? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 kolik za nej chces? :) zatím nemám představu, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ferrari@portable
Před měsícem se mi podělalo PSP poslal jsem ho do servisu a mezi tím jsem pořídil jiné, dnes jsem ho dostal zpět a po rozbalení jsem našel zcela nové PSP s FW 3.50.
první otázka: zda jde udělat na iso?
druhá otázka: za jakou cenu je prodejné?
Jedná se o PSP White se zárukou do 2009
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts