T0d Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Nazdar, mam Tomb Raidera Legends a dyz tu hru pustim tak mi bezej chvilku ukazky a pak se mi to nehorazne sekne,:cry: je to tim ze je to blbe stazeny a nebo je to firmwarem? pomuze Upgrade??8) dik za odpovedi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 to vypada na spatny iso..jestli ti bezej ukazky ze hry..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Asi si sosnul nejakej vadnej Rip. Moje Full hra zabira 1,3 GB ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Tohle se mi stalo taky...to je spatne iso 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T0d
Nazdar, mam Tomb Raidera Legends a dyz tu hru pustim tak mi bezej chvilku ukazky a pak se mi to nehorazne sekne,:cry: je to tim ze je to blbe stazeny a nebo je to firmwarem? pomuze Upgrade??8) dik za odpovedi..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts