Mr.Mysterious Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Zdravím, asi mě ukamenujete za tenhle dotaz, protože se tu jistě už někdo ptal (na moji obranu prošel jsem prvních 6 stran příspěvků a o téhle hře ani zmínka): stáhl jsem si NSMB a Mario Game normálně hraji, jenže když kliknu na Minigames, obrazovka zčerná a nic se mi nezobrazí. Je to chyba všech verzí hry, nebo to jen té mé. Pokud to někomu hra nedělá, hodil by mi sem link? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 No hlavne napíš aku máš kartu a frimware, bez toho ti nik neporadí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 No hlavne napíš aku máš kartu a frimware, bez toho ti nik neporadí ;) Mám R4 ale firmware tam nikde nevyčtu- nedávno jsem DS koupil i s kartou už vloženou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 No já všechny roms na DSko stahuju z *** Emuparadise ***. Z tohoto webu mi funguje 100% každá romka tak to zkus.Hodně štěstí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.