Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PayPal sebral peníze, co teď ?

Cool.Majkl

Recommended Posts

Zdar.

Možná víte že tu prodávám kódy na X-Live. Rozhodl sem se, že je zkusim prodat i na ebayi. Dost často tam nakupuju, takže s PayPalem pracuju. Byl sem překvapenej kolik kódů sem prodal. A jeden uživatel ode mě koupil 6 kódu v hodnotě asi 3 000,- při dnešnim kurzu. Všechno bylo v pohodě. Posílal sem kódy na PayPal e-mail. Dokonce mi nechal pozitivní Feedback. A jednoho dne sem se lognul na PayPal a tam koukám mínus 3000,- balance. Tak se podívám do histore, a tam je platba od něj a u ní byl status Held (zadrženo), a že prej to vyšetřujou a ať jim pošlu důkaz že jsem to opravdu poslal (jo už mi došlo že posílat to takhle na důvěru na mail byla blbost). Poslal sem jim screeny odeslanýho mailu. Po víc než tejdnu (byl sem na dovolený takže sem se na mail podíval až včera ve 2 ráno. a Tam bylo že mi PayPal tu transakci neuznal a že peníze posílá zpátky kupujícímu. Tak se vás ptám co teď ? Prosim vás, poraďte ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mas smulu. PayPal a eBay jsou obecne vice nakloneni kupujicimu ;) A kdyz toho kupujici vyuzije, tak je prodejce v pici vzdycky. Ja kdyz mel na eBayi problemy - tak mi to PayPal vzdy uznal a vratil prachy (a dokonce mi obcas jeste prisel i ten vyrobek, co prijit mel).. Proste smula. Mas s tim pocitat. Ted muzes bejt jedine nasranej na toho dotycnyho, ze je to hnusna svine. A ty to musis posilat tak, aby to bylo dohledatelne - schvalne se PayPalu nebo eBaye zkus zeptat jak.. Mozna zpravy na eBayi by byly ok..

A hlavne u tohohle prodeje muze rict, ze ty kody nejsou ok a ty nemas zadnou moznost dokazat, ze pred odeslanim ok byly..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu