Lukasz Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Ahoj mám otázku. Mohl by si se mnou jít někdo zahrát přes net? (GTA:VCS, Motorstorm) pls hledám někoho kdyžtak napište sem PS: mohly by se dělat nějaký CF.net párty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reK5xB Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 ja bych sel na vcs ale nwm jak a kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Motor Storm taky pařim tak není problém, ale u GTAčka mi to přes net ňák nešlo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 tak mě to je jedno já to chci skusit protože sem na psp nic přes net nehrál já mam čas vždy od 10 ráno do 9 večer (HIMYM, My name is earl a nově futurama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukasz
Ahoj mám otázku. Mohl by si se mnou jít někdo zahrát přes net? (GTA:VCS, Motorstorm)
pls hledám někoho kdyžtak napište sem
PS: mohly by se dělat nějaký CF.net párty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.