Erniee96 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 blbnul mi joystick a tak jsem odendal kryt a vycistil jsem ho...vyzkousel jsem a zadne zlepšení...zkusil jsem vyndat joystick a zkusil jsem hrat a porad se mi to pohybuje samo. poradte mi nevim co s tím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 jedině zkus pořádně stáhnout šroubky nebo jestli jsi náhodou neztratil vodící gumičku ( u FAT) a nebo zkus si ho vycentroval pluginem JoySens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 jedině zkus pořádně stáhnout šroubky nebo jestli jsi náhodou neztratil vodící gumičku ( u FAT) a nebo zkus si ho vycentroval pluginem JoySens me ten joysens nejde :( jak ho mam spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 mam dojem že joysens jde pustit jen na FATku. pletu se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
blbnul mi joystick a tak jsem odendal kryt a vycistil jsem ho...vyzkousel jsem a zadne zlepšení...zkusil jsem vyndat joystick a zkusil jsem hrat a porad se mi to pohybuje samo.
poradte mi nevim co s tím :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.