Erniee96 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 blbnul mi joystick a tak jsem odendal kryt a vycistil jsem ho...vyzkousel jsem a zadne zlepšení...zkusil jsem vyndat joystick a zkusil jsem hrat a porad se mi to pohybuje samo. poradte mi nevim co s tím :-( Citovat
0 Kolda Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 jedině zkus pořádně stáhnout šroubky nebo jestli jsi náhodou neztratil vodící gumičku ( u FAT) a nebo zkus si ho vycentroval pluginem JoySens Citovat
0 Erniee96 Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 jedině zkus pořádně stáhnout šroubky nebo jestli jsi náhodou neztratil vodící gumičku ( u FAT) a nebo zkus si ho vycentroval pluginem JoySens me ten joysens nejde :( jak ho mam spustit? Citovat
0 linuxed Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 mam dojem že joysens jde pustit jen na FATku. pletu se? Citovat
Otázka
Erniee96
blbnul mi joystick a tak jsem odendal kryt a vycistil jsem ho...vyzkousel jsem a zadne zlepšení...zkusil jsem vyndat joystick a zkusil jsem hrat a porad se mi to pohybuje samo.
poradte mi nevim co s tím :-(
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.