w1z1 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Ahoj, chci se zeptat zda vam funguje animax a axn player, pripadne zda nekdo nemate tipy jak to rozchodit nebo jestli se nemusi neco nastavovat. Pripojeni na net mam kabelem 10Mb/s linkou, nejnovejsi verzi fw a ps3 FAT 80GB. Pokazde kdyz nastartuju jeden z playeru tak se nacita a nacita a nacita a nic se nedeje. Minule jsem trpelive cekal 20 minut a pak jsem to vzdal :cry: Predem dikes za jakykoli napad, nebo radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Taktéž mi nefunguje, buď je to chyba posledního update fw, nebo to stopli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Nejedou náhodou tyhle dva internetový "programy" jen v určitý čas? Například od 20:00 do 23:00 a podobně? Bohužel to teď na svý PS3 nemůžu vyzkoušet, jelikož vezu TV zpět do opravy. Ale jak píše Huhla, je i možný, že vysílání (pro nezájem?) zastavili...kdoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Jo Animax by měl běžet po 20:00 ale ani tehdy mi nešel. A možnost že to zastavili, nebo že je chyba v posledním FW je asi nejpravděpodobnější. Spíš zamrzí, že Sony nedalo žádné info, v případě že vysílání zastavili. Pokud se jedná o chybu tak si asi budu muset na Anime počkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
w1z1
Ahoj,
chci se zeptat zda vam funguje animax a axn player, pripadne zda nekdo nemate tipy jak to rozchodit nebo jestli se nemusi neco nastavovat.
Pripojeni na net mam kabelem 10Mb/s linkou, nejnovejsi verzi fw a ps3 FAT 80GB.
Pokazde kdyz nastartuju jeden z playeru tak se nacita a nacita a nacita a nic se nedeje. Minule jsem trpelive cekal 20 minut a pak jsem to vzdal :cry:
Predem dikes za jakykoli napad, nebo radu :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.