w1z1 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 Ahoj, chci se zeptat zda vam funguje animax a axn player, pripadne zda nekdo nemate tipy jak to rozchodit nebo jestli se nemusi neco nastavovat. Pripojeni na net mam kabelem 10Mb/s linkou, nejnovejsi verzi fw a ps3 FAT 80GB. Pokazde kdyz nastartuju jeden z playeru tak se nacita a nacita a nacita a nic se nedeje. Minule jsem trpelive cekal 20 minut a pak jsem to vzdal :cry: Predem dikes za jakykoli napad, nebo radu :) Citovat
0 huhla Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 Taktéž mi nefunguje, buď je to chyba posledního update fw, nebo to stopli. Citovat
0 Maximum79 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 Nejedou náhodou tyhle dva internetový "programy" jen v určitý čas? Například od 20:00 do 23:00 a podobně? Bohužel to teď na svý PS3 nemůžu vyzkoušet, jelikož vezu TV zpět do opravy. Ale jak píše Huhla, je i možný, že vysílání (pro nezájem?) zastavili...kdoví. Citovat
0 w1z1 Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 Jo Animax by měl běžet po 20:00 ale ani tehdy mi nešel. A možnost že to zastavili, nebo že je chyba v posledním FW je asi nejpravděpodobnější. Spíš zamrzí, že Sony nedalo žádné info, v případě že vysílání zastavili. Pokud se jedná o chybu tak si asi budu muset na Anime počkat :) Citovat
Otázka
w1z1
Ahoj,
chci se zeptat zda vam funguje animax a axn player, pripadne zda nekdo nemate tipy jak to rozchodit nebo jestli se nemusi neco nastavovat.
Pripojeni na net mam kabelem 10Mb/s linkou, nejnovejsi verzi fw a ps3 FAT 80GB.
Pokazde kdyz nastartuju jeden z playeru tak se nacita a nacita a nacita a nic se nedeje. Minule jsem trpelive cekal 20 minut a pak jsem to vzdal :cry:
Predem dikes za jakykoli napad, nebo radu :)
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.