Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 fat mizí?!


Kaffe

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Když se mrkneš třeba do alzy, Elite už tam neprodávají - vůbec ho nemají. Pokud by třeba čekali na dodávku, položku by tam stále měli, jen s označením "Na cestě" ... a Arcade už je taky v doprodeji vzledem k tý ceně.

Co se týče budoucnosti současných modelů Arcade a Elite v Evropě zatím nepadlo finální stanovisko, ale dá se předpokládat, že bude obdobný jako v USA, kde již bylo ohlášeno zastavení výroby Elite i Arcade konzolí a nyní již probíhá jen doprodej již vyrobených zásob. V USA již byla také ohlášena příprava druhého modelu Slimline XBox 360 konzole, který by měl nahradit nejlevnější XBox 360 Arcade.

http://www.prodejher.cz/208r-Novy-model-herni-konzole-XBox-360-predstaven.html, Konzole která má nahradit Arcade je X360 S se 4 GB HDD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tohle bylo jasný hned. Prostě Microsoft má novou verzi konzole - je lepší, kvalitnější a hlavně dražší. Takže je jasné že MS půjde už jen o to aby se Xbox 360 S dobře prodával. A tím, že zastaví výrobu klasický x360 to jen potvrdí. Mě osobně to teda mrzí, protože jsem tvrdý zastánce klasické 360tky, ale má to i jednu výhodu. MS jistě zbude na skladu stovky klasických xbox, které už se nedostanou do prodeje. A tím, že se zastaví jejich výroba ubude náhradních dílů na reklamace. Takže MS začne na reklamačkách (klasického xboxu) dávat rovnou nový klasický Xbox 360...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Minimálně Xbox Arcade už běžně k dostání nebude. Alespoň by tomu napovídal fakt, že teď v několika obchodech byl i za 3 700,- v doprodeji.

ukaž mi obchod, kde mají konzoli za 3700,-

nejlevnější je za 3 990,- na alze. a to myslím nejlevnější v porovnání cena a úroveň obchodu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ukaž mi obchod, kde mají konzoli za 3700,-

nejlevnější je za 3 990,- na alze. a to myslím nejlevnější v porovnání cena a úroveň obchodu

Tušim, že to bylo v Electro Worldu, když otevírali tu novou prodejnu. Bylo to Arcade s 20 GB HDD za 3700 Kč. Zminujou se o tom tady http://forum.xbox-360-shop.info/revize-jasper-001/0 - 4. příspěvek ... hledal jsem to v nabídce EW, ale našel jsem jen tohle http://www.electroworld.cz/product/herni-zarizeni-hracky-a-zabava/herni-konzole/X360XGX00092/herni-konzole-microsoft-xbox360-arcade. Když si vezmeš, že ty dvě hy prodáš, abych nepřeháněl za 400, tak to máš za 3600 Kč ... a to je docela pěkná cena.

Taky si všimni co tam píšou

Poznámka: Vážení zákazníci, celé zásoby konzole Xbox s pevným diskem jsou již vyprodány. Nabídka pokračuje s akční cenou a shodnou výbavou, avšak již bez disku. Děkujeme za pochopení.

Ale když si vezmeš 200 neni takovej rozdíl a i kdyby 4000 Kč stálo holý X360 jen s ovladačem a kabeláží, je to parádní cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu