Kaffe Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Čau hele chtěl bzch se zeptat jestli je pravda že příchodem Xbox 360 slim mizí z obchodů fat verze? Předem děkuju za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Není prodávat se bude zatím pořád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ursus1468622888 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Minimálně Xbox Arcade už běžně k dostání nebude. Alespoň by tomu napovídal fakt, že teď v několika obchodech byl i za 3 700,- v doprodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Když se mrkneš třeba do alzy, Elite už tam neprodávají - vůbec ho nemají. Pokud by třeba čekali na dodávku, položku by tam stále měli, jen s označením "Na cestě" ... a Arcade už je taky v doprodeji vzledem k tý ceně. Co se týče budoucnosti současných modelů Arcade a Elite v Evropě zatím nepadlo finální stanovisko, ale dá se předpokládat, že bude obdobný jako v USA, kde již bylo ohlášeno zastavení výroby Elite i Arcade konzolí a nyní již probíhá jen doprodej již vyrobených zásob. V USA již byla také ohlášena příprava druhého modelu Slimline XBox 360 konzole, který by měl nahradit nejlevnější XBox 360 Arcade. http://www.prodejher.cz/208r-Novy-model-herni-konzole-XBox-360-predstaven.html, Konzole která má nahradit Arcade je X360 S se 4 GB HDD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Takže na vánoce obyčejná už nebude? Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Tohle bylo jasný hned. Prostě Microsoft má novou verzi konzole - je lepší, kvalitnější a hlavně dražší. Takže je jasné že MS půjde už jen o to aby se Xbox 360 S dobře prodával. A tím, že zastaví výrobu klasický x360 to jen potvrdí. Mě osobně to teda mrzí, protože jsem tvrdý zastánce klasické 360tky, ale má to i jednu výhodu. MS jistě zbude na skladu stovky klasických xbox, které už se nedostanou do prodeje. A tím, že se zastaví jejich výroba ubude náhradních dílů na reklamace. Takže MS začne na reklamačkách (klasického xboxu) dávat rovnou nový klasický Xbox 360... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaffe Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Jn tak to je celkem na pi*u...ale tak co nadělám prostě budu trošku dýl štřit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Minimálně Xbox Arcade už běžně k dostání nebude. Alespoň by tomu napovídal fakt, že teď v několika obchodech byl i za 3 700,- v doprodeji. ukaž mi obchod, kde mají konzoli za 3700,- nejlevnější je za 3 990,- na alze. a to myslím nejlevnější v porovnání cena a úroveň obchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 ukaž mi obchod, kde mají konzoli za 3700,- nejlevnější je za 3 990,- na alze. a to myslím nejlevnější v porovnání cena a úroveň obchodu Tušim, že to bylo v Electro Worldu, když otevírali tu novou prodejnu. Bylo to Arcade s 20 GB HDD za 3700 Kč. Zminujou se o tom tady http://forum.xbox-360-shop.info/revize-jasper-001/0 - 4. příspěvek ... hledal jsem to v nabídce EW, ale našel jsem jen tohle http://www.electroworld.cz/product/herni-zarizeni-hracky-a-zabava/herni-konzole/X360XGX00092/herni-konzole-microsoft-xbox360-arcade. Když si vezmeš, že ty dvě hy prodáš, abych nepřeháněl za 400, tak to máš za 3600 Kč ... a to je docela pěkná cena. Taky si všimni co tam píšou Poznámka: Vážení zákazníci, celé zásoby konzole Xbox s pevným diskem jsou již vyprodány. Nabídka pokračuje s akční cenou a shodnou výbavou, avšak již bez disku. Děkujeme za pochopení. Ale když si vezmeš 200 neni takovej rozdíl a i kdyby 4000 Kč stálo holý X360 jen s ovladačem a kabeláží, je to parádní cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 To, abych nakoupil pár dalších Xboxů do zásoby! Ten jejich lesklej výplod, ať si strčej do p***. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Já si ten lesklej výplod taky neoblíbil na první pohled a teď se mi začal líbit víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaffe Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Hele jako mě ta jejich lesklá sra*ka niak nevadí ale mohlo to vypadat trošičku líp no...ale zase výkonem a zpotřebou je to lepší než Xbox 360 fat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 výkonem? si vzal kde tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaffe Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Tak přišlo mi to logický celkem...tak v něčem lepší bejt musí a jenom kvulý HDD a WI-FI bych si to nekupoval hele :DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crackhead Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Tak přišlo mi to logický celkem...tak v něčem lepší bejt musí a jenom kvulý HDD a WI-FI bych si to nekupoval hele :DD no zrejme jo xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Tak si o tom nejdřív něco prřečti. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kaffe
Čau hele chtěl bzch se zeptat jestli je pravda že příchodem Xbox 360 slim mizí z obchodů fat verze? Předem děkuju za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts