Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp 3000 ofw 4.20

N3o21

Otázka

Zdravím, asi to tu proběhlo 100x, ale našel jsem jen celkem staré info, a od té doby se mohlo něco změnit.

Dostalo se mi do rukou PSP 3000 Brite s OFW 4.20. Otázka je, co s ním?

Lze na něho nějaký flash? (nemyslím ChickHen)

Také jsem četl o nějakém Homebrew loaderu pro FW 6.X. Bude mi ten fungovat když updatnu na nový FW? Nové hry mám pocit update vyžadují aby se vůbec spustily. Je tedy možné updatovat a pak pomocí toho loaderu spouštět Homebrew?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

HB Loader docela stačí. hry na PSP jsou v pohodě, když dneska stojí třeba NFS Shift 250 Kč... Právě, že tyto hry vyžadují update, a nevím jestli ho podstoupit, či nikoli.

ChickHEN je stejně otravnost nejvyšší úrovně a pořád to padá a musí se obnovovat po každém spuštění/pádu.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
HB Loader docela stačí. hry na PSP jsou v pohodě, když dneska stojí třeba NFS Shift 250 Kč... Právě, že tyto hry vyžadují update, a nevím jestli ho podstoupit, či nikoli.

ChickHEN je stejně otravnost nejvyšší úrovně a pořád to padá a musí se obnovovat po každém spuštění/pádu.

Chickhen je ohavnost pro ty, kdo mají levý ruce.

Odkaz ke komentáři

• 0

Však to nebrání nikomu hrát normální hry. Jen ro rozšiřuje PSP, jedou tam snad emulátory, ne? A je to narozdíl od ChickHEN stálé.

Opravdu netoužím po tom, aby sem musel neustále obnovovat ChickHen, a spouštět 3 věci (a 2x bootovat) jen abych spustil nějakou aplikaci. Proto jsem se ptal na možnost klasického přeflashování.

Odkaz ke komentáři

• 0

ChickHEN se nahazuje pouze když se PSP dostane do stavu bez energie, tj. třeba že ho úplně vypneš nebo vyndáš baterku, když ho budeš dávat do Sleep modu tak ti bude držet furt (občas se stane že se třeba i sekne, ale to málo kdy).

Navíc když ten HB Loader budeš mít na 5.03 tak se nic nestane, ale rozhodnutí je na tobě...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu