clier Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Zdravím, mám krátce účet na paypalu a jsem u české spořitelny. Jak poslat ze spořky na paypal peníze? Klasickým příkazem? Díky moc. :roll::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 hoho, to tezko. Musite mit oba ucet na paypalu edit > nekecej, wow, jsem netusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 24, 2010 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Cau, staci jit do: My Account > Top Up Tam si zkopiruj svoje: "Transfer ID" Pak uz staci jednoduse zadat prikaz k uhrade. Ucet prijemce: 81880926/2700 Castku: xxx A do zpravy pro prijemce musis dat Transfer ID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 V Paypalu si v My Account ---> Top up zjistíš všechno co potřebuješ vědět. Je tam Beneficiary Name BofA re: Paypal Pte Ltd --> není důležitý Bank UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC, A.S., PRAGUE - banka "Paypalu" Číslo účtu 00000000818809262700 - číslo účtu na který pošleš peníze který chceš na Paypal Transfer ID ------- ---> Tam je kód kterej dáš jako variabilní symbol a já ho pro jistotu dávám i do zprávy pro příjemce Toť vše, peníze mám zpravidla 3. den na Paypalu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clier Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Díky moc. Takže jen pošlu peníze na 81880926/2700 a jako Variabilní symbol dám svý ID. A pro sichr ho hodim i do zprávy pro příjemce. BEzva, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.