FrederickVI Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Stahují přes chrome na czshare a když se stahování dokončí, tak mi tam běhají nějaké GB (přes oběd mi tam naběhlo 25.000gb a furt to stoupá) What The Fuck?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 a ten soubor co si stahoval se ti dostahoval? používáš czshare manager? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Czshare manager nepoužívám. Stahuji v chrome. Ale zbývající čas u stahování by odpovídal že by se to mělo stáhnout příjdu a vidím nějaké GB jak mi tady nabíhají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Czshare manager nepoužívám. Stahuji v chrome. Ale zbývající čas u stahování by odpovídal že by se to mělo stáhnout příjdu a vidím nějaké GB jak mi tady nabíhají.. skus se mrknot do nastavení chrome a vše nastavit na default(základní nastavení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Je to ale ještě jsem to nezkusil. Až se to zase zvrtne tak dám vědět. A ještě jsem se chtěl zeptat (neboť vypadáš že tomu rozumíš) do chromu jsem si stáhnul doplněk facebook dislike (Nesnaším facebook - nesnáším dislike) a ten gay (dislike) mi hází reklamy chtěl bych ho odstranit, jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Stahují přes chrome na czshare a když se stahování dokončí, tak mi tam běhají nějaké GB (přes oběd mi tam naběhlo 25.000gb a furt to stoupá) What The Fuck?!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.