BigDadyKane Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Prosím vás někdo - mohli byjste mi pomoct a vysvětlit co to je ten JTAG?? Děkuji PS: Díky předem za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Jednoduše řečeno je to způsob jak se dostat do vnitřní paměti X360. Pájí se drátky na desku a připojuje se to k PC přes LTP konektor (starej konektor pro tiskárny). //@Fenix: To není pravda ... přes JTAG pak můžeš nahrát pravený dash typu (XBR, Freeboot, freestyle dash ...), ale samotný JTAG můžeš taky použít k vytvoření NAND apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 JTAG je HW uprava konzole která ji umožňuje spouštět záložní kopie her a nepodepsané Aplikace jako jsou různé DLC , Arcade Games ... v podstatě se jedná o to samé jako je uprava FW mechaniky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigDadyKane Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Jde mi o to zahrat si Halo Reach. To bez JTAGu nejede. Ja mam normalne flash na mechanice - nevite nekdo jestli to staci na to aby Halo Reach fungovalo?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Pokud to vyžaduje J-TAG tak jedině si J-TAG nechat udělat jinak to nepůjde :) . Ale pokud by sis chtěl nechávat dělat J-TAG tak by ti asi nešel :) předpokládám,že máš nejnovější dash a xko máš nové . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Jde mi o to zahrat si Halo Reach. To bez JTAGu nejede. A to nemůžeš počkat na oficielní vydání 14 . 9 . ?? ( http://www.gamespot.com/newthisweek.html?date=20100912&type=new_this_week&platform=1029&mode=top&sort=rdate&dlx_type=all&sortdir=desc&official=all ) Halo Reach nemusíš hrát přes JTag , bude přece normálně ke stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigDadyKane
Prosím vás někdo - mohli byjste mi pomoct a vysvětlit co to je ten JTAG?? Děkuji PS: Díky předem za vysvětlení.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.