KOSScz Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Jake nejhorši hry jste kdy hrály??? Já např: Harry Potter 6, eragorn, A vy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 S Harrym Potterem souhlasím a ještě bych přidal Wariors orchi nebo tak nějak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 nejhorsi hry ratatu (TA MYS) potom, hraju ted g-force taky pekna kravina furt stale do kola. harry pottera 6 jsem jeste nehral tak jsem zvedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Urcite ten Eregon a harry potter 6 pak bych jeste pridal Avatara strasna kravina !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Jo a jeste Lovecka Sezona a hry tohohle typu ... (stale dokola) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Cojot-slim. nekupuj si ani toho harryho pettra 6 ani žadny jini díl jsou tam čtverečky blééé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.