boda007 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Dobrej Chci se zeptat ktery je podle vas nejlepsi dil Guitar hero??Mam v planu si to koupit.Tak se chci zeptat v kterem jsou nejznamejsi pisnicky?? A jeste jedna otazečka:Mam si poridit Guitar Hero 5 Guitar Bundle ktery stoji cca 2000kc nebo si mam koupit Guitar Hero:World Tour-Complete Band Game ta stoji 2600kc Protoze za 2600 mit bubny mikrofon a kytaru to se mi zda dobry??nebo ne??Nebo mam vzit rači Guitar hero 5 jenom s kytarou??? Díky za všechny názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Ahoj, vítej ve skupině lidí co hrajou guitar hero, jsem velký zastánce téhle hry nejznámější písničky jsou asi tak napůl v trojce a na půl ve čtyřce jak se to vezme. Já jsem znal z obou dílů cca polovinu jinak víc se vyplatí guitar hero 5 guitar bundle, protože bubny ve čtyřce stojej za prd, mikrofon nevim spíš bych šel do celýho setu z GH5 nebo band hero - naprosto stejný nástroje, band hero je jakoby guitar hero 6 bubny se vyplatěj logitech wireless drum controller a nebo teda ty z pětky, je to kvalitka, ty z pětky sice ne tolik, ale lepší než ty ze čtyřky, už jen vzhledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boda007 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 díky díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Vůbec nemáš zač a na poděkování je tu tlačítko :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boda007 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Jeste otazecka:Vlastni nekdo Band hero bundle???Co rikate na tu kytaru a bubny??Docela se mi to libi a sel bych dotoho.Vyplati se za ty penize koukal jsem ze to stoji kolem 3000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 No nevím co posloucháš, ale nejlepší song list má podle mě GH Legends of Rock, ale tam jde pouze kytara.... Jak 4. tak 5. díl mají dobrý song list, a dají se stájnout nové songy, ale dneska už bych asi šel spíš do Rock Bandu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Jeste otazecka:Vlastni nekdo Band hero bundle???Co rikate na tu kytaru a bubny??Docela se mi to libi a sel bych dotoho.Vyplati se za ty penize koukal jsem ze to stoji kolem 3000kc Tento bundle vlastním a jsem velice spokojen. Rock Band náčiní nemám vyzkoušeno, ale v RB mají bubny jen 4 barvy, takže z těch "pětibarvých" bubnů jsou podle mě tyto nejlepší a nejkvalitnější především zpracováním, ale i s designem jsem spokojenej ;). Co se týče kytary, tak jde o úplně stejnou, která je dodávána ke GH 5, jen má jiný faceplate a ten můžeš klidně později vyměnit, takže i proto bych tento bundle volil. No a mikrofon ti nijak neposoudím, nejsem žádnej znalec, ale na zpěv stačí a myslím, že mezi mikrofonama žádnej důležitej rozdíl snad ani nenajdeš :D. Sečteno podtrženo je podle mě tento bundle ta správná volba, pokud si rád sedneš i za bubny nebo si zahraješ s více lidma, namísto hraní jen na kytaru. V provnání s ostatními sety s kytarou, bicími a mikrofonem je z GH určitě nejkvalitnější. Dali by se hledat klady a zápory možná jen oproti Rock Bandu, ale u mě i tak vyhrává Band Hero. Snad ti to pomůže v rozhodování ;). EDIT: Ještě jsem zapomněl dodat, že pokud hledáš nejznámější písničky, tak i v tomto ohledu Band Hero vítězí. Samozřejmě každý poslouchá jiný styl, ale obecně vzato jsou zde opravdu ty najznámější hity, které můžeš nebo jsi mohl slyšet v rádiích. V jiných dílech jsou sice známé písničky, ale jen ve svém žánru (především rocku), ale ty všeobesně známé hrané popové hity jsou opravdu jen zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.