Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

[HELP]: Tlačítka klikají sami od sebe

FxR

Otázka

Zdař bůh konzolisti a pé-es-pé-čka-ři.

Včera sem si do PSP 3004 natáhl OFW 6.20 a když spustim přes HBL r97 třeba SNES emulátor,GpSp nebo Quake 1 po chvilkách mi to samovolně zmáčkne např. Trojúhelník,Select,L nebo šipku vlevo.

Nevíte čím to může být?:cry:

Pro ujasnění fakt tady dávám seznam co by to podle mě mohlo být.

OFW 6.20 byl asi pro PSP 3005 a 3000

SNES mě to na 6.10 nedělal

pořád sem měl HBL r97

Na obrazovku PSP stříkám ten čístící sprej na brejle (mohlo by to do tlačítek zatíct)

PSP jelo (stahovalo) 12 hodin v kuse ve dvou dnech.

A jinak asi nic.

Prosim pomoste a at to hlavne nemusim reklamovat :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mam ted podobny problem, chci se jen ujistit, ze je to na reklamaci a ne softwarova vada. Nic jsem neaktualizoval, mam stabilne 5.03 M33-6, dal jsem pristroj na nabijeni a po jeho zapnuti se mi ve vsech hrach drzi pohybove tlacitko dolu. Provadime reset a znovu zapinam Chickhen dokola a dokola a cekam, ze se to vyresi, ale tlacitko si jede porad svoje. Dekuji za pomoc.. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím, mám podobný problém, až na to že se mi sami mačkají pouze šipky.... Asi začnu uplně od začátku.... Zavolal mi strýc že synovi po tom co se mu v batohu vylil Sprite, koupil nové PSP (300x) a to to staré (FAT) prý nešlo zapnout, tak mi ho dovezl abych s tim buď něco vymyslel nebo ho vyhodil... Pro mě jako IT celkem výzva :) takže jsem se do toho pustil, do šroubku rozebral patřičně vysušil a očistil ulepené části, zkontroloval kontaky ale nedostal jsem k němu nabíječku, takže jsem podle návodu na internetu přemostil spojení mezi USB a nabíječkou na základní desce, woala, začalo nabíjet přes USB (rozsvítila se oranžová kontrolka). Poté jsem složil zase celé PSP dohromady a nechal nabít Pandorku i orig baterii. PSP naběhlo a zdálo se že funguje bez chyby (když nepočítám display, na kterém jsou v pozadí vidět bubliny, se kterým sem raději neexperimentoval) PSP běželo v klasickém menu uplně normálně :) takže jsem se pustil do downgradu na 1.50 a poté upgrade až do CFW 5.00-6 M33. Pak jsem zkusil stáhnout několik her a tady začíná problém.... v základním neu šipky fungují jak mají, ale jakmile zapnu hru nebo pustím internetový prohlížeč, dělá si PSP co chce... tzn že menu ve hrách včetně klasické ingame mi samo zatáčí a pořád běží šipka dolů popřípadě doleva.... V internetovém prohlížeči zase naopak, kurzor se šipkou je pořád v levém hodním rohu.... ať dělám co dělám, nevům čím by to mohlo bát, napadl mě analog, tak jsem vyndal průhlednou gumičku mezi kontaky analogu a základní desky, ale ani to nepomohlo.... už jsme opravdu zoufalej, prosíííím help :( :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

mnel jsem podobný problemek :) v menu psp totiz analog nefunguje ale ve hrách ano , takže vezmi líh a vycisti kontakty jak na desce , tak tu vodivou gumu ale i samotny joystick a pak to vse slož dohromady a pořádne utahni kryt u joysticku a uvidís pokud to nepomuže tak je problem nekde v joysticku vevnitř ale je to tak maly že bych radeji byt tebou koupil novy vícemene ten postup mne pomohl a mužu ti říct že stačí aby ses k tem kontaktum jen priblizil nečím vodivým a už to snímá polohu (nepriklad sroubovákem nad kontakry na desce jsem si ovladal bez joysticku hru)

za pokus nic nedás :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu