Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sám se mi vypíná PC

silver

Recommended Posts

Čau už sem tu zakladal par topiku ale nikdo mi neodpovedel...Stahnu crossfire hraju 2 tejdny bez jednoho kousnuti...Sehnal sem si Mafii 2 hraju ji na LOW! a stejnak se mi to sekne...Zneceho nic se vswechno sekne a zvuk zacne vrrrrrčet...Nekdo mi říkal že to může bejt kvůli Teplote...a zjistil sem ze u HDD nemam vetracky... Chci se zeptat: Jesli je to tou teplotou...Nebo necim jinym.... Nedá se treba to obalit Alobalem(třeba...) aby mi klesla teploty? Protoze kdyz bych mel mit vetracky tak az k vanocum...

Sestava:

AMD Athlon x2 64

2gb ram

1*hdd 500 gb

2*hdd 75 gb

nvidia geforce 9600 gt

dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prach je ani ne pred mesicem cistenej... zdrojem to neni mam 450 nebo 400... a v predchozich mejch topikach se resil zdroj a rikali ze s tim enma nic spolecnyho...

to zaleží na tom jak dlouho ho používáš a na tom jestli na zdroji nemáš napojeno víc než sám unese

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu