silver Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Čau už sem tu zakladal par topiku ale nikdo mi neodpovedel...Stahnu crossfire hraju 2 tejdny bez jednoho kousnuti...Sehnal sem si Mafii 2 hraju ji na LOW! a stejnak se mi to sekne...Zneceho nic se vswechno sekne a zvuk zacne vrrrrrčet...Nekdo mi říkal že to může bejt kvůli Teplote...a zjistil sem ze u HDD nemam vetracky... Chci se zeptat: Jesli je to tou teplotou...Nebo necim jinym.... Nedá se treba to obalit Alobalem(třeba...) aby mi klesla teploty? Protoze kdyz bych mel mit vetracky tak az k vanocum... Sestava: AMD Athlon x2 64 2gb ram 1*hdd 500 gb 2*hdd 75 gb nvidia geforce 9600 gt dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 možná se přehřívá skus ho očistit od prachu.dal je tu možnost že odchází zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divison Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Mám stejný problém, zdroj sem vyměnil, větráčky pročistil a furt se mi to dvakrát-třikrát za půl dne stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Prach je ani ne pred mesicem cistenej... zdrojem to neni mam 450 nebo 400... a v predchozich mejch topikach se resil zdroj a rikali ze s tim enma nic spolecnyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Prach je ani ne pred mesicem cistenej... zdrojem to neni mam 450 nebo 400... a v predchozich mejch topikach se resil zdroj a rikali ze s tim enma nic spolecnyho... to zaleží na tom jak dlouho ho používáš a na tom jestli na zdroji nemáš napojeno víc než sám unese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.