marth11 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Ahoj, stáhl jsem Assassins Creed 2 DNL a nechal jsem iso zkontrolovat v abgx360. Našlo to tam jakousi chybu, tak se ptám jestli je ta hra v pořádku a jestli ji mohu vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Stáhni si patch na wave 5,6. Stará verze abgx nepozná wave 5 a 6 a proto hlásí tu chybku. http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-152/abgx360_unofficial_update_mod-834705/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Měla by být . //: Aha ano teď si toho taky všímám,že tam je napsáno o špatných datech .... Omlouvám se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Pff, ta hra ale NENÍ v pořádku. Je zde chyba v samotných herních datech, což nejde moc opravit. Možná vypálit půjde, možná půjde i hrát, ale raději bych to ani neriskoval. Co by se teoreticky dalo zkusit je rozbalit hru znovu, je možné, že zde došlo k nějaké chybě (vadné sektory na HDD, chyba v přenosu dat), ale moc bych na to nespoléhal. Vážně nechápu, proč by měl stahovat patch na W5 a W6, když AC2 je W4 hra, zde problém nebude. Chyba PFI nebyla způsobená špatnou Wave, ale prostě špatným samotným PFI. Vždyť je to všechno napsané v logu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marth11 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 No nic, už vypaluju..ted mohu jen doufat, že hra pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 ty si dobrej tady ti reknou ze je to poskozeny a ty to zacnes vypalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marth11 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Tak já jsem viděl první dva příspěvky, že je to OK, a dal jsem to vypálit a pak sem napsal Nanaki, že to nepojede...co jsem měl dělat? kdybych to vypalování zrušil, tak je to ještě víc v pytli, třeba to pojede no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Pokud už pálíš, tak to nech. Třeba to pojede, chyba může být někde na ne tak důležitém místě. Problém je, že se také může objevit až při delším hraní. IMO bych si přeci jen stáhnul verzi, která je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marth11 Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Vypálilo se to v pořádku, ale nešlo to, měls pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marth11
Ahoj, stáhl jsem Assassins Creed 2 DNL a nechal jsem iso zkontrolovat v abgx360. Našlo to tam jakousi chybu, tak se ptám jestli je ta hra v pořádku a jestli ji mohu vypálit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.