Luk3z^ Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Čao, zítra se t ustaví kámoš s HTC Wildfire... co s tím mobilem musím udělat aby tam běžely neoriginální aplikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Nic. :) Nakopírovat na kartu a přes nějakej file manager nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Oni to mají takhle jednoduchý? ... já jsem myslim na androidforu cetl, ze nekomu se to vypinalo, tak jsem myslel ze nemel upravenej fw nebo tak neco...tak v tom pripade diky..LOCK pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Nn nic není potřeba.. Kromě náročnějších her od gameloftu (to se netýká wildfire, ale vím že budeš mít Desire :D:D) tam je potřeba ještě zkopírovat nějaký soubory na SD, mimo těch 5mb co se nainstaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luk3z^
Čao, zítra se t ustaví kámoš s HTC Wildfire... co s tím mobilem musím udělat aby tam běžely neoriginální aplikace?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.