filous Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Dobrý den, chci se zeptat jestli mi půjde hra Toy story když abgx360 vypsal tohle :) děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Nemáš patchnutý Abgx, takže nerozpozná Wave 6 hry. CRC video partition je ale správná pro Wave 6, takže hra je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filous Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Takže to v klidu můžu vypálit a hra půjde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 ISO je v pořádku, takže zde případný problém nebude. Samozřejmě, vždy může nastat problém při pálení, případně můžeš mít neaktulní FW v Xboxu. To jsou ale jiné problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filous Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 OK vyzkouším, problém by být neměl Xbox jsem kupoval v pondělí :) a flash už taky mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _Nataly_ Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Aby se ti tam nezobrazovala ta chybka , stahni patch ;) http://www.edisk.cz/stahni/51902/abgx360v102_MOD.rar_852.39KB.html 1. Rozbal ho a vlož do složky kde máš nainstalovaný ABGX. 2. Spusť , jen to problikne. 3. Spust ABGX 360 a uz ti to bude kontrolovat wave :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filous Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Funguje to, takže díky moc oboum dvoum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filous
Dobrý den, chci se zeptat jestli mi půjde hra Toy story když abgx360 vypsal tohle :) děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.