Simir231 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Zdarec nevym jak vy,ale mam problém na mým xku svítily 3led diody jak rudá hvězda po třech zapnutí a vypnutí mi poze problikne slabě power. Když mám zapojený zdroj v síti svítí mi oravžová barva,xko zapnu problikne a zdroj má rudou barvu odpojování a připojování mi nepomáhá. Záruku nemám protože bylo otevřený. Kdo mi píchne online třeba přes skajpa a bude mi zas fachčit pošlu finance na účet Skype: S.i.m.i.r231 :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Máš zapojenej kabel pro obraz? Jinak RROD, což jsou mrtvý spoje na desce způsobený teplem ... to se řeší výmenou celý základní desky. Ještě ho můžeš dát na chilku dohromady zabalením do ručníku - pojede pár dnů a pak znova RROD. Doporučuju ho prodat na náhradní díly a koupit nový X360. Doufám, že víš, že na RROD je záruka 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simir231 Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 No jo jenže mě se vubec xko nezapne pouze problikne a chcípne zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.