silver Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Čau přehrejval se mi pc a tak sem vyndal vetracek a chladic na CPUčku...vyčistil , namontoval, spustil ale nevim proc uplne se mi zmenila barva na nejakou zelenou barvu.... ale kdyz dam nastaveni monitoru tak ten modrej ramecek je v normalni barve... :( takze neco se systemem asi ? pridavam vam sem screenn: Dík :( Jo jenom je jeste moznost ze to teda tema barvama v monitru bude...napisetemi intenzivitu...cervene,modre,zelene a nejaky ty gamma atd...sharpness... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Já sem deb*l :D :D já sem nemel dotlacenej konektor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Já sem deb*l :D :D já sem nemel dotlacenej konektor :D :dozey: priste si rozmysli nez neco napis :dozey: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Jo sorry moc...lock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.