NuDiXs Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Pokud si mě chce někdo přidat na live tak může :),chci mít také nějaké přátelé na livku. Můj gamertag NuDa92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 mas fifu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 mas fifu??? Fifu nemám,ale mám NHL 10.Na hraní třeba s tebou bych taky potřeboval gold? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Fifu nemám,ale mám NHL 10.Na hraní třeba s tebou bych taky potřeboval gold? Na multiplayer musíš mít vždycky GOLD ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.