Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě XBOXU aneb zpátky ke hraní


xixao1468625242

Otázka

Zdravím všechny,

prošel sem si horem dolem celé fórum, jelikož Xko sem zatím neměl, ale kvůli možnosti flashe o něm hodně přemýšlím. Vlastnil sem PS3, ale nový hry moc velký a zbytečný částky, takže píšu vám. Mám pár nejasností co se týče kapacity HDD, po čem šáhnout, kolik by mohlo stačit, když to budu mít jen na hraní po práci a možná občas s přítelkyní a nejsem typ člověka co musí mít nutně nainstalovaných desítky her z kterých hraje dvě, jestli mi rozumíte. Další dotaz, proč se u Xek řeší jestli má Lite on mechaniku nebo Samsung, a proč si to lidi nechávají měnit tzn. jakej je tam rozdíl či důvod? Potom mě zajímá zda tento popis: Optická mechanika: SuperMulti DVDRW DL Podpora DVD-RAM znamená, že tato mechanika vypaluje na dvouvrstvý dvd? To by bylo prozatím vše, takže komu nedělá problém odpovídat, pro Xbox komunitu, zřejmě na triviální dotazy tak za odpovědi budu jen rád. Ze začátku nechci hned kupovat všechno, jako dva ovladače, největší disk atp. Chci si to prvně nějak odzkoušet, abych hlavně viděl zda to má smysl, časem se vše dá přikoupit. Tak co byste mi doporučili, kdybyste byli na mé pozici.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1.) Na PS3 už pujdou taky stažený hry http://console-forum.net/tema/100345-ps3-jailbreaking-ps3jailbreak-x3jailbreak-ps3key-vse-o-nem-v-jednom-topicu/

2.) 20 GB (+ nějaká flashka 4/8/16 GB) klidně bude stačit. Hra má něco kolem 6 GB. Realná velikost 20 GB HDD je 13 GB.

3.) Ted už se to neřeší. Dříve nešla Liteon mechanika flashnout, takže se vyměnila za jinej typ, nejčastěji Samsung, která flashnout šla.

4.) Ano, tahle mechaniku bude vypalovat DVD+R DL.

+ Doporučuju pořídit novýho Arcade Jaspera v doprodeji - už se přestává prodávat a cena se momentálně pohybuje něco málo pod 4000 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak PS3jku už nemám, a ani mi to nevadí, ten systém mi moc nesedl, když sem xbox viděl u známýho mile mě překvapil + Xbox live mi přijde mnohem lepší než PSN. S tou flashkou se to dělá jak? to se jako obyčejná USB flashka(jakákoliv?) dá do usb portu a slouží jako úložna dat(náhražka HDD) a dají se na ni instalovat hry?

add1: takže čistě teoreticky nepořebuju HDD a stačí mi treba 5 Flashek po 16gb a mám vystaráno a zároveň nebudu ztrácet zbytečně místo skrze originální xbox HDD který má reálnou velikost sníženou..?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu