Frewwww Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 mam gta vice city stories shanim save nejlip nejaky od odemčení druhe mapy tady jsme stahoval www.gamefaqs.com save nefunguje ano stahoval jsme evropu. :) tak jestli mi posle te nekdo svuj save na tuhle hru budu vam decny. dam thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 12345 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 já jsem si stama stahoval taky save do gta vice city a všechno fungovalo ale nefungujou mi stama savy např do tekken dr,moh heroes2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 delal jsem to podle toho to navodu vsechno mam poradku http://console-forum.net/tema/81739-corrupted-save-oprava-navod-vo-vnutri ale kdyz mackam tu notu tak se nechce ukazat ten plugi freecheaty tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 zkoušel jsi stáhnout i US savy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 zkoušel jsi stáhnout i US savy ?? jj zkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 tak ja zkusim si sosnout to GTA a zkusím to a dyžtak ti pošlu odkaz na tu verzi hry EDIT: a co máš za CFW ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 tak ja zkusim si sosnout to GTA a zkusím to a dyžtak ti pošlu odkaz na tu verzi hryEDIT: a co máš za CFW ?? 5.50 gen-d3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 tak jsem stahnul několik verzí toho GTA, a taky mi to nešlo, budeš si to asi muset odehrat sam sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reK5xB Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 zkus stahnout sejva z gta.cz. Mělo by to tam ještě být. Od tama mi to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 tak jsem stahnul několik verzí toho GTA, a taky mi to nešlo, budeš si to asi muset odehrat sam sry nevadí ale dík za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
mam gta vice city stories shanim save nejlip nejaky od odemčení druhe mapy tady jsme stahoval www.gamefaqs.com
save nefunguje ano stahoval jsme evropu. :)
tak jestli mi posle te nekdo svuj save na tuhle hru budu vam decny.
dam thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.